Forårssæson

Menukort

Prøv vores koncepter

Prøv vores nye koncepter, som enten byder på en 3 retters forårsmenu. 7 retters signaturmenu eller vores 12 serveringer Social Dining menu.
En smagsoplevelse i særklasse.

Menuen gælder fra den 19/3 – 10/5 

3 retters menu

3 retters forårsmenu, nøje sammensat af vores køkkenchef med fokus på det velsmagende landkøkken.

Stegt kulmule – Sauce Vierge
~~~
Poussin – Krydderurtesmør – Hvide Asparges – Forårsløg – Kartoffel – Hønsecreme
~~~
Rabarbertærte – Vaniljeis

2,5 timers vinbuffet

Snacks & velkomstbobler
3 retters menu & vinbuffet
Kaffe & petit four

Pocheret æg – Romesco Sauce
~~~
Grønne & Hvide Asparges – Forårsløg – Sauce Mousseline
~~~
Rabarbertærte – Vaniljeis

7 retters menu

7 retter serveres over 4 gange,.
nogle som social dining og.
andre er portionsanrettet.
De gode råvarer bringes i spil med fokus på finesse og kvalitet.

Serveres over 4 gange. De gode råvarer bringes i spil med fokus på finesse og kvalitet.

Gougéres – Ostecreme – Skinke
~~~
Blinis – Stenbidderrogn
~~~
Confiteret Poussinlår – Romesco Sauce
~~~
Brandade – Kulmule – Pocheret æg – Sauce Mousseline
~~~
Artiskok – Emulsion
~~~
Kalvefilet – Asparges – Citronolie
~~~
Mørk Chokoladebombe – Praliné – Saltkaramel – Peanuts – Vaniljeis

3 timers vinbuffet

Snacks & velkomstbobler
7 retters menu & 3 timers vinbuffet
Kaffe, te & petit four

12 serveringer

Retterne serveres over 5 serveringer. Som social dining. Menuen har fokus på nogle af de bedste og måske mest oversette råvarer.

Denne menu skal bestilles af hele bordet.

Bresaola – Friskostcreme – Agurk
~~~
Vagtelæg – Ørredrogn
~~~
Arancini – Tomat – Burrata
~~~
Gratineret Østers – Grønne Æbler
~~~
Ceviche – Mango – Chili
~~~
Havkat – Rognsauce
~~~
Vol au vent – Kylling – Brisler – Grønne Asparges
~~~
Hvide Asparges – Thybo Ost – Brunet Smør – Hasselnødder
~~~
Kyllingepatè – Pærechutney – Brioche
~~~
Lammekotelet – Ratatouille – Lammesky
~~~
Pluma – Artiskokker – Oliven – Hvidløgsemulsion
~~~
Verbena Panna Cotta – Rabarbersorbet – Tuille – Rabarbersuppe

3,5 timers vinbuffet

Snacks & velkomstbobler
12 retters menu & 3,5 timers vinbuffet
Kaffe, te & petit four

Vinkort

Gå på opdagelse i vores store vinkort i restauranten. Vi har altid mindst 60 nøje udvalgte vine på kortet.
 
Vinbuffet tilbydes hver onsdag - lørdag.

Cocktails

Vi tilbyder mindst 12 forskellige nøje udvalgte cocktails, udvalget varierer efter årstiden og restaurantchefens humør.

 

Ala carte - Sidorders - Børnemenu

Snacks
~~~
Pommes – Dip
~~~
Kartofler – Urter

Stegt Kulmule – Sauce Vierge

Poussin – Krydderurtesmør – Hvide Asparges – Kartoffel – Forårsløg – Hønsecreme
~~~
Kalvefilet – Asparges – Kartoffel -Citronolie

Osteservering

Rabarbertærte – Vaniljeis

Pasta – Bolognese – Grøntsagstave
~~~
Frikadellespyd – Grøntsagsstave – Pommes eller pasta
~~~
Børnesteak – Pommes – Grøntsagsstave – Ketchup

Online reservation

Vi er klar til at servere for dig. Book dit bord i dag!

Restaurant STED1
Havnepladsen 1
På 6.sal – med Byens måske bedste udsigt.
Hotel Jutlandia
9900 Frederikshavn

Handelsbetingelser

åbningstider

Morgenmad:
Mandag – fredag: 6.30-10.00 lørdag - søndag 7.00-10.00

Restaurant STED1, bar, view:
Onsdag - lørdag: 17.00-24.00

Kontakt

Telefon:
88 44 10 90

Mail:
info@sted1.dk